Van het politieke toneel naar de coulissen.

Corine van Overdijk komt na de verkiezingen niet terug als raadslid.

In deze periode worden de kandidatenlijsten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 opgesteld.

Na jaren met heel veel enthousiasme actief te zijn geweest op het politieke toneel als burgerraadslid, raadslid en fractievoorzitter, heb ik deze zomer dan ook gebruikt om te bekijken of ik de komende 4 jaar door wil gaan als raadslid.  
Helaas heb ik moeten vaststellen, dat ik dat niet meer wil, omdat ik bang ben dat ik niet nog eens 4 jaar met hetzelfde vuur en dezelfde energie in de Oirschotse gemeenteraad kan deelnemen. En dat hoort niet bij me, of ik ga er volledig voor of ik doe het niet. 

Het was geen gemakkelijke beslissing! Raadslid zijn is een van de leukste en leerzaamste dingen, die ik de afgelopen jaren heb gedaan. Ik heb heel veel gedreven en energieke mensen ontmoet, heb met heel veel plezier debatten gevoerd en me altijd prettig gevoeld in de lokale politiek. Lokale politiek is direct en doet er toe!

Ik verwacht dat ik me in toekomst nog wel eens met de Oirschotse politiek zal bemoeien, maar dan niet meer in de rol van raadslid. Tot aan maart 2022 zal ik met heel veel genoegen en trots fractievoorzitter blijven van de Oirschotse VVD en kan elke inwoner nog genieten of zich ergeren aan mijn meningen, de manier van debatteren, foto's, quotes of ander politiek gedoe. 
Corine van Overdijk
fractievoorzitter VVD