Corine van Overdijk lijsttrekker VVD Oirschot, Spoordonk en De Beerzen

Corine van Overdijk is in de algemene ledenvergadering van de VVD op donderdagavond 26 oktober door de leden verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart volgend jaar. Dit op voordracht van het netwerk van VVD Best, Oirschot en Veldhoven dat sinds 2016 gezamenlijk één bestuur vormt.

Sinds 2016 is Corine van Overdijk al raadslid voor de VVD. Zij heeft zich sinds die tijd voornamelijk bezig gehouden met de portefeuille Sociaal Domein en het dossier Bestuurlijke Toekomst Oirschot.

Corine: "We moeten strategische keuzes maken voor de toekomst en daarbij niet uit het oog verliezen dat Oirschot een gemeente is om trots op te zijn. Ik wil bouwen aan een sterke gemeente, die trots mag zijn op haar verleden, maar niet met haar rug naar de toekomst gaat staan. We kennen veel betrokken inwoners en gedreven ondernemers. Die moet je als gemeente niet dwars zitten maar vooral de ruimte geven."

Corine ziet er naar uit om samen met de leden, fractie en bestuur aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat de VVD een sterke positie in de gemeente verwerft.

Begin december wordt de volledige kandidatenlijst verwacht.

Bron: Oirschots Weekjournaal, woensdag 1-11-2017