WELKOM BIJ VVD OIRSCHOT, SPOORDONK EN DE BEERZEN

Zeer gewaardeerde lezer,


Fijn dat u de website van onze lokale VVD bezoekt. Een vitale en actieve afdeling van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Een afdeling ook die zich altijd lokaal sterk heeft weten te onderscheiden van andere politieke partijen in onze gemeente.

Maar er is nog steeds veel te doen in de gemeente Oirschot. Het verkiezingsprogramma van de VVD voor de periode 2014-2018, dat u kunt vinden door op deze link te klikken, is daarover volstrekt helder. En nog zeker niet af.

Surft u rustig rond over onze website en wat nog belangrijker is, laat het ons weten als u op- of aanmerkingen heeft, verbeteringen wilt voorstellen of een gerichte vraag aan één van onze raads- of bestuursleden wilt stellen. Klik hier voor onze contact gegevens.

Graag hopen we u binnenkort te mogen verwelkomen, hetzij als lid op één van onze ledenvergaderingen, als politiek geïnteresseerde tijdens onze regelmatige achterbanvergaderingen (die we wisselend organiseren in de gemeenschapshuizen in de vijf kernen van Bladel) of zo maar op straat, in de winkel of anderszins.

Veel surfplezier toegewenst.


René Meeuwissen

Oud-voorzitter VVD Oirschot, Spoordonk en de Beerzen
Tel.: 0499-574447
Email: r.meeuwissen@vvdoirschot.nl